Aan de slag met Gedrag

Tijdens deze eendaagse training leer je hoe je met communicatie kan bijdragen aan gedragsverandering. De nadruk ligt op de 'gedragstheorie'. De training biedt op een laagdrempelige wijze inzicht in gedragskennis en de toegevoegde waarde hiervan in communicatie. Het is nadrukkelijk een losstaande training, maar je kan de training gebruiken als opstap naar het gebruik van het instrument CASI en de Module Gedrag.

Let op: deze training is alleen toegankelijk voor communicatieprofessionals die bij de Rijksoverheid werken. De Academie voor Overheidscommunicatie organiseert de training.

Voor wie

Voor alle communicatieprofessionals binnen de Rijksoverheid

Wanneer

Donderdag 14 maart 2024 van 9.00 uur tot 17.00 uur (VOL)

Waar

Op een centrale locatie in Den Haag

Kosten

350 euro

Na afloop van de training

  • weet je waarom er een kloof is tussen weten, willen en doen
  • weet je welke factoren gedrag bepalen
  • weet je welke technieken je kan inzetten om gedrag te veranderen
  • weet je wat het instrument CASI is

Studiebelasting

  • Voorbereiding 1 uur
  • Trainingsdag 8 uur

Inschrijven

Deze training is volgeboekt. Je kan je niet meer inschrijven. 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstig aanbod van de Academie? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief Over overheidscommunicatie via academie@minaz.nl.

Algemene voorwaarden

Op de aanmelding bij een training bij de Academie voor Overheidscommunicatie zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Die kan je lezen op onze website.

LET OP: Na het invullen van het inschrijfformulier en de bevestiging, verschijnt een nieuwe pagina 'Controle gegevens'. Vergeet niet onderaan deze pagina op ‘bevestigen’ te klikken. Dan pas is je inschrijving definitief.

Inschrijfformulier cursusaanbod van de Academie voor Overheidscommunicatie

Leidinggevende(verplicht)
Algemene Voorwaarden(verplicht)
Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

'Wij gebruiken je gegevens uit deze aanmelding voor de deelnemersadministratie, ze worden vernietigd als de training is afgelopen. Je naam wordt met medecursisten gedeeld..'

Akkoordverklaring(verplicht)