Voor rijksambtenaren

De trainingen en opleidingen van de Academie voor Overheidscommunicatie zijn beschikbaar voor communicatieprofessionals in dienst van de Rijksoverheid.

Beeld: ©Hollandse Hoogte

Academie voor Overheidscommunicatie

De Academie voor Overheidscommunicatie is het opleidings-, kennis- en expertisecentrum op het gebied van overheidscommunicatie voor de Rijksoverheid.

Door relevante kennis van buiten naar binnen te halen en deze te vertalen naar opleidingen, kennisbijeenkomsten en inhoudelijke artikelen draagt de Academie bij aan heldere, open en toegankelijke overheidscommunicatie, die de verbinding tussen (Rijks)overheid en de samenleving versterkt. 

Maak kennis met het leeraanbod van de Academie

Masterclasses

Laat je inspireren op uiteenlopende thema's en wissel ervaringen uit. ℹ voor (plaatsvervangend) directeuren bij directies communicatie ♦ schaal 15/16

Waar kan je nog meer voor terecht bij de Academie voor Overheidscommunicatie?

Nieuwsbrief Over Overheidscommunicatie

Ben je werkzaam bij de Rijksoverheid en wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, artikelen en andere activiteiten op het terrein van overheidscommunicatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via academie@minaz.nl.

Waarom alleen voor rijksambtenaren?

De Academie is een intern opleidingscentrum van het Rijk en de fiscale regels laten het helaas niet toe dat we opleidingen en trainingen kunnen aanbieden aan communicatieprofessionals bij publieke dienstverleners, provincies, gemeenten of waterschappen. Wel stelt de Academie alle kennis en tools overheidsbreed beschikbaar, bijvoorbeeld via deze website, Communicatiekompas of LinkedIn.