Vaktraining voor persvoorlichters

Helder en stevig in het contact met je team, beleid en media

Deze training is alleen voor communicatieprofessionals die bij de Rijksoverheid werken. De Academie voor Overheidscommunicatie organiseert de training.

Voor wie

De vaktraining is bedoeld voor persvoorlichters die werkzaam zijn bij de Rijksoverheid (indicatie schaal 11) en startende woordvoerders (Schaal 11-12).

NB. Deze training is niet bedoeld voor mensen die zich willen oriënteren op persvoorlichting of daar (vanuit een andere functie) meer over te weten willen komen.

Kosten

2.000 euro

Wanneer

De data van de volgende training zijn nog niet bekend. Wil je graag op de hoogte gehouden worden, mail ons dan op academie@minaz.nl.

Waar

Den Haag

Studiebelasting

4 lesdagen, met 3 keer 2 uur voorbereiding.

Trainers

We maken gebruik van 3 trainers die ruime ervaring hebben als persvoorlichter en woordvoerder bij de Rijksoverheid.

Na afloop van de training

  • snap je meer van het bestuurlijke en politieke krachtenveld waarin je opereert en heb je daarvoor bruikbare handvatten
  • ken je de typische Haagse mediamores, mediacratie en de daarbij behorende uitgangspunten
  • heb je een beeld van de manier waarop je de woordvoering kunt verbinden met andere communicatiedisciplines
  • heb je zelf ervaren wat het is om voor camera een interview te geven én weet je hoe je jouw bewindspersoon of bestuurder voorbereidt op een interview
  • heb je kennisgemaakt met een vorm van Intervisie en zo elkaars dilemma's in het vak besproken.

Inschrijven

Je kan je momenteel niet aanmelden. Wil je op de hoogte blijven van toekomstig aanbod van de Academie? Meld je dan aan voor de interesselijst via academie@minaz.nl.

Algemene voorwaarden

Op de aanmelding bij een training bij de Academie voor Overheidscommunicatie zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Download de algemene voorwaarden.

LET OP: Na het invullen van het inschrijfformulier en de bevestiging verschijnt een nieuwe pagina 'Controle gegevens'. Vergeet niet onderaan deze pagina op ‘bevestigen’ te klikken. Dan pas is je inschrijving definitief.

Inschrijfformulier cursusaanbod van de Academie voor Overheidscommunicatie

Leidinggevende(verplicht)
Algemene Voorwaarden(verplicht)
Informatie over de verwerking van je persoonsgegevens

'Wij gebruiken je gegevens uit deze aanmelding voor de deelnemersadministratie, ze worden vernietigd als de training is afgelopen. Je naam wordt met medecursisten gedeeld..'

Akkoordverklaring(verplicht)