360 graden feedback scan

Om als communicatieprofessional bij de Rijksoverheid meer zicht te krijgen op je eigen ontwikkelvraag ontwikkelde de Academie voor Overheidscommunicatie samen met Ardis een 360-graden-scan op basis van de competentieprofielen.

Om als communicatieprofessional bij de Rijksoverheid meer zicht te krijgen op je eigen sterke en zwakke punten ontwikkelde de Academie voor Overheidscommunicatie samen met Ardis een scan. Deze scan is gebaseerd op de competentieprofielen en werkt volgens het 360-graden-feedback principe. Dat wil zeggen dat je hem zelf invult en vervolgens je leidinggevende en nog 3 tot 5 anderen vraagt om hem voor jou in te vullen. Op basis van de resultaten kun je dan bepalen waar je in je ontwikkeling op gaat inzetten. Kun je niet op Rijksportaal, maar ben je wel rijksambtenaar? Neem dan contact op met de Academie voor Overheidscommunicatie voor meer informatie.

De Academie heeft als basis de competenties van het Functiegebouw Rijk en richt zich specifiek op de rijksoverheidscommunicatie. Beroepsvereniging Logeion hanteert ook profielen, maar die richten zich op alle communicatieprofessionals en zijn dus breder.

Aanmelden voor de scan

De scan is beschikbaar voor communicatieprofessionals die behoren tot de volgende functiegroepen: woordvoerder, persvoorlichter, communicatieadviseur, communicatiemedewerker, speechschrijver, adviseur communicatieonderzoek, redacteur.

Kosten

De kosten van een losse scan bedragen €150,-. Vul je een scan in voor een vaktraining of leerroute, dan zijn de kosten inbegrepen in de prijs. Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de scan.

Aanmeldformulier 360 feedbackscan van de Academie voor Overheidscommunicatie

Leidinggevende *
Algemene Voorwaarden *
avg-nl

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

'Wij gebruiken uw gegevens uit deze aanmelding voor de deelnemersadministratie, ze worden vernietigd als het scangesprek is geweest. Uw naam wordt niet met derden gedeeld..'

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

'Wij gebruiken uw gegevens, omdat wij anders niet in staat zijn om u aan te melden voor de scan en (eventueel) een factuur te sturen. De aanmelding heeft de functie van overeenkomst.'

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

'Wij gebruiken uw gegevens om de scan te organiseren. Alleen onze eigen medewerkers hebben toegang tot dit overzicht. Uw naam wordt alleen met de leverancier van de scan gedeeld.'

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

'Binnen een maand na het scangesprek worden de gegevens uit onze systemen verwijderd.'

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *